Abstrakta målningar och grafiska tavlor på webben

Det har blivit vanligt att handla på nätet. Detta gäller i stort sett allt. Även tavlor och tavlor. Det kan för vissa vara ett svårt beslut att handla konst på nätet, då du bara har sett en bild av t ex målning eller tavlor. Trots det online-galleri Mynewart.se blivit mycket populär och välbesökt av både svenska, danska och tyska kunder. Samma för dem alla är att de älskar målningar och tavlor som är till salu på online-galleri, och de älskar mycket låga priser.

Galleriet säljer och sänder varje dag stora och små målningar, färgstarka och abstrakta målningar samt minimalistiska tavlor för Danmark, Sverige och Tyskland, där nöjda kunder sedan kan hänga sina nya och vacker konst på väggen.

Galleriet grundades av två unga entreprenörer tillbaka år 2016, och har sedan dess haft en stark tillväxt, på grund av de mycket låga priser som galleriets konst säljs. Art, och detta gäller både målningarna samt tavlor, faktiskt målade och utformad i utlandet, som är de nordeuropeiska kunder.

Tryck här om du vill se den danska sidan.

 

Stor abstrakta målningar hitter i svenska hem

Om du frågar galleriet vilken typ av konst som säljer bästa svaret är helt klart: abstrakta målningar och stora målningar. Anledningen är, enligt paret också ganska enkelt: “De flesta danskar och svenskar dekorera idag sitt hem på ett modernt sätt, vilket innebär att hemmet är mycket elegant och torg. Färgerna är mycket neutral, och speciellt vitt och svart är vanligt i många danska hem. Precis exakt varför är abstrakta målningar och speciellt mycket färgstarka abstrakta målningar blivit mycket populärt. Den abstrakt konst är konst som inte representerar något konkret. Det är helt upp till individen att avgöra vad färgen på duken målning av – om alls representera något. Förutom det bevisligen är avkopplande, är detta abstrakt konst också motsvarigheten till så rena linjer annars vi har i vårt hem. Synergin är perfekt och bara göra abstrakta målningar blivit så populär. Nästa, stora målningar vad som är populär bland de danska och svenska kunder. De flesta av oss har en eller flera stora vita väggar – och här är helt enkelt inget som en stor vacker målning som bara avslutar rummet när allt annat är på plats. Stora målningar är enormt populär, varför detta är en av de faktorer som vi verkligen vill fokusera på 2017”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *