Elitearmor för västar av hög kvalitet

Om du är i behov av en skyddsväst finns det ingen bättre plats at ta en titt på än nummer 1 i Sverige inom skottsäkra västar. Det är självklart Elitearmor som vi talar om. I deras breda sortiment erbjuder de skottsäkra västar av hög kvalitet till rimliga priser. Sticksäkra-, skottsäkra- och till och med vattentäta västar kan man finna i Elitearmors utbud. Frågan är dock: Vem är egentligen bakom Elitearmor?

 

Begynnelsen av Elitearmor

Army_IOTV

Elitearmor är en weshop rustar sina kunder med skyddsvästar av olika slag. Det är från början ett danskt företag och öppnade sina dörrar år 2009. De hade då som mål att lägga stor vikt på tillverkningen av västar som var flexibla, smidiga och inte minst skyddande. Ägarna hade redan innan starten stor erfarenhet när det kom till just polis, militär samt säkerhetsindustrin, och tiden var därför inne för att tillverka deras första skyddsväst. Rom byggdes dock inte på en dag, och de tillbringade ett halvår endast till att bestämma materialet, allt för att säkerställa att västen blev så perfekt som möjligt.

 

När testvästarna var färdiga var det dags att prova dem. När det var säkert att alla villkor följdes och att allt fungerade väl började de sälja västarna från Elite-armor.se. Under tre års tid fortgick proven, och alltmedan de mottog feedback kunde skyddsvästarna göras allt bättre. När dessa tre år var över hade de gått från två västar till fem. Två år senare börjades även ett tunt lager av komfortskum att användas i västarna. På så sätt blev västarna sköna att ha på sig. Det viktigaste för Elite-armor är alltid att deras kunder ska bli nöjda och att västarna ska följa kraven gällande säkerhet. Västarna förbättras därför genom önskemål och åsikter från kunderna.

 

Vilken väst bör man välja?

 

Vilken väst man ska bära handlar om ens individuella behov och vad man vill åstadkomma. En skyddsväst som skyddar mot mer kraftfulla vapen är ganska klumpig att gå runt med och man blir lätt trött av tyngden. En skyddsväst som endast skyddar mot lite mindre kraftfulla vapen gör att det blir enklare att ta sig fram samtidigt som man är mer flexibel. Om man vet med sig att man ska gå under en längre tid och endast kommer att stöta på enklare vapen kan det vara bättre med en lättare väst.

 

Samtidigt är det ganska svårt att dölja sin väst om den är tjockare. Poliser har vanligtvis en lättare väst som döljs under kläderna, medan militären har tjockare skyddsvästar som fästs utanpå kläderna och klarar av skott från större gevär. Om färden leder genom vattnet eller dylikt bör man även investera i en vattentät väst.

 

Skälen till varför man bör införskaffa sin väst hos just Elitearmor är många. Förutom det faktum att de har blivit utsedda till nummer ett i Sverige inom skottsäkra västar har de även fri frakt, leverans direkt hem till ens adress samt har fem års garanti. Om man har några frågor eller funderingar runt Elitearmor kan man antingen ringa dem eller skicka iväg ett mejl.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *