Jämför SMSlån

Om man har bestämt sig för att ta ett SMS-lån så är det mycket bra att jämföra de olika låneerbjudanden som man kan få genom att gå till en jämförelsesida. Det finns många att välja på online och 117banker är en av dessa. Här kan man jämföra alla möjliga typer av lån väldigt lätt och enkelt. 117banker jämför smslån finansiella produkter i hela Skandinavien, så om man hittar ett bättre erbjudande i Danmark så kan man fundera på att låna pengar där. På 117bankers hemsida samlas ett stort antal olika låneerbjudande som man enkelt och helt kostnadsfritt kan se över. Självklart kan man själv sitta och leta upp alla individuella långivare och sedan jämföra dessa, men detta är väldigt tidskrävande. På 117banker ser man direkt vilka omdömen de olika låneerbjudandena har fått (0-5 stjärnor) och räntan visas även undertill. För att göra det så lätt som möjligt för kunderna kan man enkelt söka efter det lån som man själv är intresserad av. Irrelevant information sorteras bort och man kan få en bättre inblick i de lån som man är intresserad av.

SMS-lån

Ofta är SMS-lån ett snabbt lånealternativ som man kan använda för att snabbt få fram en mindre summa pengar. Kanske går din tvättmaskin sönder och du kan bara inte vänta till nästa lön. Själva låneprocessen är väldigt snabb och man får även som låntagare pengarna på kontot nästan direkt efter att lånet är godkänt. SMS-lån har fått en del kritik för att de har en otroligt hög årlig ränta, men detta har sin förklaring. Du lånar ett litet belopp under en mycket kort period och därför ser det ut som om räntan är skyhög. Den verkliga utgiften som du betalar blir dock inte så mycket om du bara betalar tillbaka det du ska i tid. Men det är så klart upp till dig att bedöma om du tycker att priset är rimligt.

En god överblick

Innan man ansöker om ett lån så vill man få en så god överblick som möjligt för att kunna fatta ett informativt och klokt beslut som passar en själv. Ett SMS-lån är ofta ett mindre lån, på under 25 000 kronor. Det kostar inget att få en överblick och man kan till och med ansöka om lån utan kostnad och utan förpliktelser. Det är först när du accepterar erbjudandet som du förpliktar dig till det.

Jämför olika SMS-lån

Klicka på fliken SMS-lån och gå igenom listan som finns där. Om du hittar det du söker så är det bara att ansöka. Men om du vill filtrera informationen så kan du enkelt göra det. Det är så klart ingen ide att ansöka om ett lån på 50 000 om du endast vill låna 20 000. Andras omdömen är alltid bra att läsa. Där kan det dyka upp saker som du kanske inte har tänkt på. Man kan läsa dessa, men se till att inte bara göra ett beslut grundat på vad som står i dessa. Se till att du känner till all information som gäller innan du tar ett lån. Det är din skyldighet som låntagare.

Fråga dig själv om du har råd

Det man kanske inte alltid tänker på är att det faktiskt lånar att kosta pengar. Du får pengar i fickan, javisst, men varenda öre ska betalas tillbaka plus ränta och andra avgifter. Du bör ha en sund ekonomi och gör en betalningsplan innan du lånar, så att du vet att du bekvämt kommer att ha råd att betala tillbaka. Det är ju inte så roligt att unna sig en härlig resa, men att sen behöva betala för den och leva snålt i flera år efteråt. Så se till att du har råd med avbetalningarna.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *