Vägledning om vuxendejting

Man skall normalt inte generalisera och människor är olika. Men det finns ändå vissa saker som verkar vara så vanliga att de kan tas som vägledande. Givetvis skall man alltid känna av hur en person är och inte ta för givet att den är som många andra, men som en första att ty sig till går det att plocka fram en del beteenden eller företeelser vilka kan vara nyttiga att känna till. Kanske har man registrerat sig på ix.nu men det går ganska trögt.

 

Det är till och med total stiltje vad gäller ens egna vuxendejting. Det behöver inte innebära att man slutat engagera sig och att man inte lägger den tid som faktiskt krävs för att träffa någon vare sig det handlar om varaktigt förhållande eller enstaka träffar för intima stunder i sänghalmen. Det kan vara att man själv inte uppmärksammar visst beteende man bör förändra om man vill öka sina chanser, eller inte läser av beteende hos andra rätt.

 

För män att tänka på

Kvinnor kontaktar mer sällan män på en sida för vuxendejting, men om det gör och mannen är med på att träffas har han i princip en dejt bokad. Det är ett känt fenomen att kvinnor mer sällan tar initiativet online och det är inget underligt eller något att försöka läsa in mer om. Med det sagt är det inte så att kvinnor aldrig tar initiativet och väntar på att bli uppvaktade. Vi lever i en modern värld där inte minst Internet har suddat ut den här typen av “regel”.

 

Om en kvinna kontaktar en man så kommer hon inte uppskatta obeslutsamhet eller män som är långsamma på att reagera. Om man agerar långsamt, osäkert eller undflyende kommer detta tas som att man spelare ett spel, vilket verkligen inte leder långt.

 

Kvinnor får åtminstone två till tre gånger så många inviter generellt, som det antal män får. Kvinnor har med andra ord mycket större möjligheter att träffa någon online. De har fler alternativ, och det skall man ha i åtanke tillsammans med föregående paragraf.

 

Man skall vara redo på att det inte alltid är den typ av person som dras till en, vilken man trodde skulle lockas ta kontakt eller svara på egna inviter. Det skall inte tas personligt, samtidigt som man måste acceptera verkligheten. Det finns alltid någon annan som väntar där ute.

 

För alla att tänka på

 

Med sidor som är helt gratis brukar det ofta sägas att man får det man betalar för. Det innebär absolut inte att man aldrig kommer hitta någon på sådana men de som tar betalt har ofta bättre service, en hel del onödigt undviks såsom exempelvis profiler vilka skapas men aldrig underhålls eller bara ligger uppe utan att personen bakom kollar sina meddelanden.

 

Dessutom brukar sidor för dejting online där det betalas en viss summa, de tenderar att ha många fler intressanta tjänster.

 

Så har man gett det ett försök med gratis profil och det känns trögt med hur många som vill höra av sig eller svarar på ens meddelanden, då kan det vara väl värt att prova åtminstone några månader med betaltjänst. Chansen är att den där träffen plötsligt dyker upp.

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *